WELKE INGREDIËNTEN ZIJN GOED VOOR DE VERSCHILLENDE TYPEN HAAR.

Wil je weten wat het ultieme ingrediënt is om het haar glanzend, gezond of pluisvrij te krijgen? We hebben alle ingrediënten op een rij gezet en gekoppeld aan de verschillende haartypen. Droog, pluizig, fijn of beschadigd haar, voor allemaal is er een ingrediënt dat dit probleem aanpakt.

 

active-ingredients-header.gif

 

HAAR TYPE: DROOG

ACTIEVE BESTANDDEEL: AVOCADO OLIE 

Droog haar heeft veel symptomen, pluis, gespleten punten en soms breuk. Door haar te hydrateren, kunt je veel van deze problemen voorkomen. De natuurlijke bron van vitaminen A, B, D, E en eiwitten is avocado olie en daarom een essentieel ingrediënt voor droog haar. Het zit in alle ELEVEN Australia conditioners. 

HAAR TYPE: PLUIZIG

ACTIEVE BESTANDDEEL: ORGANISCHE ARGANOLIE 

Het bestrijden van pluis kan soms een flink gevecht zijn. Serums en oliën zijn goede producten zijn om pluizig haar te behandelen. Organische arganolie heeft veel verschillende voordelen voor het haar, bijvoorbeeld het laten verdwijnen van fly-aways, het toevoegen van glans en zelfs het voorkomen van gespleten punten. Als u op zoek bent naar een serum met organische arganolie, probeer het Smooth & Shine Anti-Frizz Serum. 

HAAR TYPE: FIJN

ACTIEVE BESTANDDELEN: PROTEINE EN KERATINE

Fijn haar heeft meer bescherming nodig dan andere haartypes omdat het kwetsbaar is en gevoelig voor breuk. Proteïne en keratine repareren niet alleen maar geven ook body en volume. Was en verzorg het haar met een proteïne rijke shampoo en conditioner uit de I Want Body lijn. Gebruik bij het stylen de I Want Body Texture Spray, verrijkt met keratine en eiwitten om haar te versterken. 

HAAR TYPE: BESCHADIGD

ACTIEVE BESTANDDELEN: WATTLESEED, DESERT LIME EN QUANDONG

Er zijn verschillende ingrediënten nodig om beschadigd haar te repareren. Ten eerste heeft beschadigd haar eiwit nodig om te repareren en te beschermen tegen milieuschade. Wattleseed is een natuurlijke bron van eiwitten.  Het is een zaad verkregen van de Australische Acacia plant. Door een combinatie van eiwit- en hydraterende ingrediënten te gebruiken, kan beschadigd haar de voedingsstoffen absorberen en het herstelproces beginnen. Inheemse Australische ingrediënten zoals woestijnkalk en quandong zijn een uitstekende bron van vitaminen en vocht. Miracle Hair Treatment zit vol met wattleseed, woestijnkalk, quandong en een verschillende andere eiwit- en vochtrijke ingrediënten om haar te beschermen en te hydrateren.