COOL IS THE NEW HOT!
Blonde.jpg

COOL IS THE NEW HOT!

ICE BLOND, ASH BLOND, COOL BLOND

Ice blond, ash blond, cool blond: allemaal benamingen voor een blonde haarkleur met koele nuances. De trend is al enige tijd aanwezig, maar blijft zich voortzetten en wordt met de dag populairder.  “Cool is the new hot!”

Basis: lichtblond haar

Wanneer je in het bezit bent van lichtblonde lokken, is deze haarkleur al te verkrijgen door enkel jouw haren te wassen met een zilvershampoo en te verzorgen met een bijpassend treatment. Deze producten neutraliseren ongewenste geeltinten en warmte in het haar, waardoor je na gebruik van deze producten enkel nog een mooie koele blondtint overhoudt. Hoe een zilvershampoo precies werkt, lees je hier.

Bovenstaand resultaat is verkregen met de Eleven Australia Blond Shampoo & Treatment. De inwerktijd van de shampoo is 4 minuten en de inwerktijd van het treatment 2 minuten. Dit is uiteraard per persoon verschillend.

Bovenstaand resultaat is verkregen met de Eleven Australia Blond Shampoo & Treatment. De inwerktijd van de shampoo is 4 minuten en de inwerktijd van het treatment 2 minuten. Dit is uiteraard per persoon verschillend.

Het grootste deel van de mensen heeft echter geen lichtblonde haarkleur van nature en zal eerst een bezoek aan de kapper moeten brengen om de juiste blondtint te verkrijgen.

Basis: blond haar

Wel in het bezit van blonde lokken, maar zijn ze niet lichtblond? Dan heb je twee opties. Je kan jouw haren bij de salon laten blonderen, om er vervolgens een spoeling overheen te zetten. Je krijgt dan een koele lichtblonde kleur. Wanneer je echter tevreden bent met de kleurhoogte van jouw haar, kun je ook kiezen voor enkel een spoeling. De kleurhoogte van het haar zal niet veranderen, maar je krijgt wel de koele tint. De laatste optie is uiteraard beter voor het haar, want je maakt hier geen gebruik van permanente verf of blondering. Haar dat van origine blond is, bevat weinig of geen roodpigment. Je hebt dus minder problemen met het behouden van de koele tint. Een goede zilvershampoo en treatment zijn voldoende.

Basis: donker haar & rood

Is jouw haarkleur van nature zwart, bruin of rood? Dan is de behandeling om een koele blondtint te bereiken een stuk intensiever. Donkerder haar bevat namelijk veel roodpigment en het haar zal helemaal ontkleurd moeten worden. Zorg dat je naar een goede salon gaat die de tijd neemt voor dit proces. Het is namelijk niet niks om van bijvoorbeeld een kleurhoogte 3 (donkerbruin) naar een kleurhoogte 9 of 10 (zeer lichtblond) te blonderen. Schrik niet, na het blonderen zal het haar oranje uitslaan. Dit is heel normaal en de kapper zal dit neutraliseren met een spoeling. Omdat in donker haar zoveel roodpigment zit, is het aan aanrader om eens in de zoveel weken deze spoeling te laten herhalen in de salon. Zo behoud je de frisse blonde kleur. Tussen de spoelingen door is het gebruik van een zilvershampoo en treatment voldoende. Denk er als brunette wel goed over na of je dit wilt, want de uitgroei zal veel meer zichtbaar zijn dan bij blondines en ook het blondeerproces is natuurlijk niet heel goed voor de conditie van het haar. 


Ben jij een consument en wil jij graag onze producten aanschaffen of testen? In onze store locator zie je al onze verkoopadressen binnen Nederland. Mocht er geen verkooppunt bij jou in de buurt zitten, stuur ons dan een mail op office@beautybrands.nl en wij vertellen jou hoe het toch mogelijk is om de producten aan te schaffen.


Ben jij een professional en ben je geïnteresseerd in een samenwerking of benieuwd naar onze producten? Vraag dan de Eleven Australia Demo-Box aan met een selectie uit onze product range en we vertellen je graag of dat je in aanmerking komt.


Inspiration

Blonde.PNG
Blonde.PNG
Blonde.PNG
IMG_1904.PNG
Blonde.PNG
Blonde.PNG
Bron; Pinterest

Bron; Pinterest