SLEEK & SHINY WET LOOK
wetlook.jpg

STRAIGHT FROM BYRON BAY BEACH

 

 

SLEEK & SHINY

De ‘wet look’: een term die je vast wel eens gehoord hebt. Deze look zie je bij veel verschillende celebs op de rode loper en bij fashion shows over de hele wereld. Het is een perfect kapsel voor een avondje uit of een feestje en is eigenlijk heel makkelijk te maken. Maar hoe doe je dat dan precies?  En welke producten gebruik je?

Op die vragen hebben wij een simpel antwoord: Slick Hold Styling Pomade. Wil je de wet look creëren, dan is dit een onmisbaar product. Het zorgt ervoor dat alles perfect op zijn plaats blijft zitten en je die mooie glans krijgt wat bij dit kapsel hoort.

Je hebt twee verschillende varianten: de ‘SLEEK & SHINY’ look en de ‘STRAIGHT FROM THE BEACH’ look.

SLEEK & SHINY

SLEEK & SHINY

SLEEK & SHINY

Deze look heb je vast wel eens voorbij zien komen. Het haar is hierbij aan de boven- en zijkanten strak naar achteren gekamd voor een perfecte party look.

1.     Maar het haar nat en kam alles helemaal van voren naar achteren. Zorg ervoor dat de zijkanten van je haar achter je oren zitten.

2.     Breng een flinke hoeveelheid Slick Hold Styling Pomade aan op de kam en verspreid het zo door je haar. Kam daarna nogmaals alles strak naar achteren.

3.     Pak de föhn en zet hem op de laagste stand qua snelheid. Blaas de warme lucht over het haar om zo te zorgen dat alle haren op zijn plek blijven zitten.

STRAIGHT FROM THE BEACH

STRAIGHT FROM THE BEACH

STRAIGHT FROM THE BEACH

Ben jij ook altijd zo tevreden met jouw haar wanneer je een dag op het strand hebt doorgebracht, je in zee bent geweest en het haar nog niet helemaal opgedroogd is? De Slick Hold Styling Pomade (link invoegen) voegt precies de juiste hoeveelheid glans en textuur toe aan het haar om zo die perfecte beach look te creëren zelfs wanneer je niet net uit de zee komt gelopen.

1.     Breng de Slick Hold Pomade aan op vochtig haar. Zorg dat je het haar niet te veel borstelt met je vingers. Je wilt namelijk zoveel mogelijk textuur en natuurlijke beweging in het haar houden.

2.     Droog het haar met de föhn op lage snelheid tot het voor 80% droog is. Droog het vooral niet te veel.

3.     Schud het haar zachtjes en kneed het haar op de juiste plek met de palmen van jouw handen.

Op zoek naar salon in de buurt die werkt met de Eleven Australia producten?

wetlook 1.PNG
wetlook 2.PNG
wetlook 3.PNG
wetlook 4.PNG