VIVE LA FRENCH BOB
frenchbob.jpg

VIVE LA FRENCH BOB 

 

 

De 'French Bob’ was een kapsel gecreëerd door de kapper Antoine de Paris dat de wereld wakker schudde in 1909. Het kapsel is een klassieker geworden dat regelmatig terugkeert in het modebeeld, zo ook in 2018. De officiële French Bob kenmerkt zich door strakke lijnen op de kaaklijn en een volle pony. Deze bob is dus net wat korter dan we gewend zijn.  

Wat zo leuk is aan deze bob, is dat hij heel veelzijdig is. Je kan hem met een stijltang steil maken voor een classy look, maar je kan hem ook heel speels maken door er krullen in te zetten. Het staat zelfs prachtig wanneer je jouw haar na het douchen laat opdrogen, zonder een enkele styling tool te gebruiken voor een natuurlijke slag. Hoe warriger, hoe beter is eigenlijk het motto bij dit kapsel. Enkel een Breton streepje en een baret ontbreken nog voor de ultieme ‘Parisienne’ look.

Mocht je de korte bob in combinatie met de pony net wat te heftig vinden, dan kun je natuurlijk ook enkel voor deze lengte kiezen en de pony achterwege laten.

Nog niet overtuigd? Dan volgen hieronder wat inspiratie foto's en haartips van dit onwijs stijlvolle kapsel.

frenchbob1.PNG
frenchbob2.PNG
frenchbob3.PNG