BEIGE BLOND: DE PERFECTE BLONDTINT VOOR IEDEREEN!

BEIGEBLOND.JPG

BEIGE BLOND

DE PERFECTE BLONDTINT VOOR IEDEREEN!

Binnen de haarkleur ‘blond’ hebben we het vaak over koele of juist warme kleuren. Bij warme kleuren kun je denken aan goudblonde of honingkleurige tinten. Koele tinten worden juist vertaald naar platinum blond, ice blond of ash blond. Welke kleur het beste bij jou staat, ligt voornamelijk aan de huidskleur en ook de kleur van je ogen. Het kan soms wel eens lastig zijn om te bepalen welke tint het beste bij je past. Dan is er een perfecte middenweg: beige blond. Deze haarkleur is ook ideaal wanneer je de overgang naar een warme of juist koele blondtint net wat te heftig vindt.

Waarom beige blond iedereen staat? Het is een mix van blonde lokken in het haar die elkaar als geheel complimenteren. Daarom zal deze haarkleur prachtig staan bij mensen met zowel een warme (gele/olijfkleurige) als een koele (roze) ondertoon in de huid. Daarnaast is deze haarkleur door zijn neutrale ondertoon ook de perfecte basis mocht je uiteindelijk toch naar een asblonde of juist goudblonde kleur willen.

Natuurlijk moet je de kleur van je haar goed onderhouden met de juiste producten. Vooral shampoo's kunnen de kleur vervagen. De Eleven Australia shampoo's ( Hydrate, Smooth, Volume ) zijn colour-safe zodat je extra lang kunt genieten van je haarkleur.

Nog niet overtuigd? Dan ben je dat vast na onderstaande foto’s.

 

BEIGEBLOND1.PNG
BEIGEBLOND2.PNG

Ben jij een consument en wil jij graag onze producten aanschaffen of testen? In onze store locator zie je al onze verkoopadressen binnen Nederland. Mocht er geen verkooppunt bij jou in de buurt zitten, stuur ons dan een berichtje via het contactformulier en wij vertellen jou hoe het toch mogelijk is om de producten aan te schaffen.

Eleven+Australia+Demo+box.jpg

Ben jij een professional en ben je geïnteresseerd in een samenwerking of benieuwd naar onze producten? Vraag dan de Eleven Australia Demo-Box aan met een selectie uit onze product range en we vertellen je graag of dat je in aanmerking komt.