DE PROFESSIONAL: ARJAN BEVERS X ELEVEN AUSTRALIA

Velen van jullie kennen de professionele kwaliteiten van Arjan Bevers. Hairdresser of the Year 2015, genomineerd en winnaar in verschillende categorieën Coiffure Award, eigenaar van Avanti Kappers in Helmond. Vanaf juli 2017 werkt hij met de producten van Eleven Australia.

Maar weten jullie of hij liever een boek leest of naar de film gaat? Is hij een kroegtijger of liever thuis op de bank? Houdt hij van blond of bruin haar? Wij vroegen het hem dus ben je benieuwd lees dan snel verder.

Arjan Bevers.jpg

Allerbeste kapper of allerbeste fotograaf?

De allerbeste kapper! In mijn hart ben ik een kapper, wel eentje die ook fotografeert en dat ook echt heel goed probeert te doen maar ik kan beter haren knippen dan foto’s knippen.. 🤣

Bruin of blond?

Blond! Wat moet ik zeggen.. ik hou van die kleur!

“Kom we gaan naar huis” of “ahhh, nog eentje dan”?

Kom we gaan naar huis! Ik ben graag thuis. Fijne plek, lekker rustig. Wij zijn allebei niet van die kroegtijgers!

Keukenprins of afwaskoning?

Keukenprins! Haha ik vind koken wel leuk maar maak er altijd een gigantische bende van.. tja en opruimen en afwassen daar heb ik dan geen zin meer in! Weet je wat ik nog leuker vind dan koken? Uit eten gaan! Haha

Boek of bioscoop?

Bioscoop! Vond het vroeger als kind al mega indrukwekkend om met mijn broertje en vader naar de bioscoop te gaan en dat vind ik eigenlijk nog steeds! Ik ben helaas niet zo’n boeken lezer.. verzamel wel kookboeken trouwens! Mijn oudste zoon van 8 verslindt echt boeken maar dat heeft hij dus echt niet van mij..

Uitslapen of vroeg opstaan?

Vroeg opstaan! Ik slaap nooit uit.. sta iedere dag om 07:00 op. Om te werken, de kindjes naar school te brengen of om te gaan sporten.

Lachen of dromen?

Lachen en dromen! Ik kan niet kiezen! Lachen is heerlijk en belangrijk, Mireille en ik hebben een beetje onze eigen humor en dat is heel gezellig altijd! Hebben eens samen op een terrasje in Rome uitgebreid alle voorbijgangers becommentarieerd en toen bleek het koppeltje dat achter ons zaten ook Nederlands.. 😱
En dromen.. ik ben wel een dromer, altijd geweest ook! Veel van mijn dromen zijn uitgekomen!

Kroeg of bank?

Bank! Heerlijk! Lekker thuis, lekker rustig, Mireille en de jongens erbij, hondje PUK op schoot. Niks mis mee!

Mijn ultieme tip?

Blijf je zelf af en toe herinneren waarom je kapper bent geworden! Blijf dingen maken waar je blij van wordt! Laat je inspireren door jouw favoriete kappers en werk met  een merk samen dat bij jou past! Het werk wat je maakt heeft ondersteuning nodig van bepaalde producten en dan is het belangrijk dat dat goed bij elkaar past!

Groetjes Arjan
 

Volg Arjan Bevers & Avanti Kappers op Instagram.


EVE Tilburg.png

EVENT: BACKSTAGE IS ON STAGE

MAANDAG 27 AUGUSTUS 2018 | 17.00 UUR - 22.00 UUR

 

 

Op Maandag 27 augustus 2018 organiseren wij een "BACKSTAGE IS ON STAGE" event bij EVE in Tilburg. Dit is bedoeld voor alle saloneigenaren en hun medewerkers. Ook wanneer je geen klant bent bij ons ben je van harte welkom. Benieuwd en wil je meer informatie, klik op onderstaande knop.


Heb je een salon en ben je, net als Arjan, geïnteresseerd in onze producten? Vraag dan de Eleven Australia Demo-Box aan met een selectie uit onze product range en we vertellen je graag of dat je in aanmerking komt.

Eleven Australia Demo box.jpg