Posts in 2018
BEIGE BLOND: DE PERFECTE BLONDTINT VOOR IEDEREEN!

Binnen de haarkleur ‘blond’ hebben we het vaak over koele of juist warme kleuren. Welke kleur het beste bij jou staat, ligt voornamelijk aan de huidskleur en ook de kleur van je ogen. Het kan soms wel eens lastig zijn om te bepalen welke tint het beste bij je past. Dan is er een perfecte middenweg: beige blond. Deze haarkleur is ook ideaal wanneer je de overgang naar een warme of juist koele blondtint net wat te heftig vindt.

Read More
5 KAPSELS WAARMEE JIJ DEZE WARME DAGEN STIJLVOL DOORKOMT

Het is al weken zo warm dat de mussen van het dak vallen. Volgens de weersberichten blijft het zeker de komende twee weken nog tropisch warm. Heerlijk dat weer, maar wat minder voor je haar. Zeker wanneer je lang haar hebt is het eigenlijk niet meer te doen om het los te dragen, zonder dat het aan alle kanten begint te plakken. Daarom hebben wij een aantal zomerse kapsels op een rij gezet die ervoor zorgen dat jij het net wat minder heet hebt, maar er nog steeds heel stijlvol uitziet.

Read More
DRY POWDER VOLUME PASTE

En dan op een dag ontdek je een product van Eleven Australia, waardoor alles anders wordt. Het heet Dry Powder Volume Paste. En de mogelijkheden en het effect van dit product zijn ronduit opzienbarend. Als je het haar gewassen hebt en hebt laten drogen, geeft het elk kapsel volume en ontstaat er een zalige contradictie van een sterke versteviging en parelmoeren zachtheid.

Maar nu komt het: als je het haar gisteren of zelfs eerder gewassen hebt, dan doet het wonderen met je kapsel.

Read More
DEEP CLEAN SHAMPOO

Om te beginnen ruikt deze shampoo bijzonder aangenaam. Een precies fijne dosis sinaasappel en lavendel. Geen geurexplosie, dus, maar gewoon lekker. En ook bij een gemiddeld gebruik van 3 keer per week, droogt deze shampoo mijn haar niet uit. Maar het mooiste is toch wel dat ik na twee maanden Deep Cleanen nog steeds géén jeukende hoofdhuid heb gekregen! En ik kan je wel vertellen, dat is een kopzorg minder…

Read More
DE PROFESSIONAL: ARJAN BEVERS X ELEVEN AUSTRALIA

Natuurlijk kennen jullie de professionele kwaliteiten van Arjan Bevers; Hairdresser of the Year 2015. Genomineerd en winnaar in verschillende categorieën. Eigenaar van Avanti Kappers in Helmond en ambassadeur van Eleven Australia voor Nederland. Maar weten jullie of hij liever een boek leest of naar de film gaat? Is hij een kroegtijger of liever thuis? Houdt hij van blond of bruin haar? Wij vroegen het hem en nog meer…

Read More
DE PROFESSIONAL: A WEBSITE IS LIKE A STORE WINDOW

Toen Beauty Brands in 2017 begon met de distributie van Eleven Australia in Nederland, was 1 van de eerste wensen het hebben van een goede website. Ik geloof erg in de kracht van de digitale zichtbaarheid en had duidelijke wensen omtrent de inhoud, gebruiksvriendelijkheid en gebruiksgemak met betrekking tot onderhoud in eigen beheer.

Dit laatste is een belangrijk punt en ook een wens die ik veel terug hoor van kapsalon eigenaren. Het is ook een logische wens want hoe kun je actueel en digitaal zichtbaar zijn wanneer dit door externe partijen wordt verzorgd die niet dagelijks in jouw salon aanwezig zijn.

Read More
MET GALA: 'HEAVENLY BODIES' FASHION AND THE CATHOLIC IMAGINATION

Met Gala 2018 stond in het teken van de tentoonstelling Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination. Alle aanwezige actrices, modellen en andere beroemdheden trokken hun mooiste pak uit de kast om hun innerlijke engel of duivel te tonen op de rode loper. Naast alle exclusieve jurken, wordt er ook veel tijd en aandacht besteed aan het haar. Bekijk de meest mooie en extravagante creaties hier. 

Read More