Posts in Miracle Hair Treatment
11 HAAR TIPS WANNEER JE OP VAKANTIE GAAT.

Zelfs een korte trip kan genoeg zijn om van je gezonde haar een vette puinhoop te maken en je huid te laten voelen als schuurpapier. De gerecycleerde droge lucht en de temperatuur in het vliegtuig zijn desastreus voor je haar en je huid. Zo vervelend omdat je voor vertrek er juist voor hebt gezorgd dat alles in topconditie was. Daarom hebben wij onze co-creative director Joey Scandizzo gevraagd, of hij tips heeft voor ons en deze delen wij graag met jou!

Read More
SHE HAD A COCKTAIL IN HER HAND AND CONFETTI IN HER HAIR

Het is tijd om jouw hoogste hakken, party jurkjes en glinsterende sieraden uit de kast te halen, want de laatste feestelijke weken van 2018 zijn begonnen. Naast het heerlijke eten en samenzijn met vrienden en familie, is dit ook de perfecte gelegenheid om uit te pakken met een sprankelende outfit. Daar hoort uiteraard ook een bijpassend kapsel bij. Om het wat makkelijker te maken, hebben wij de mooiste feestkapsels onder elkaar gezet met een stappenplan hoe je dit gemakkelijk zelf kan creëren.

Read More
5 KAPSELS WAARMEE JIJ DEZE WARME DAGEN STIJLVOL DOORKOMT

Het is al weken zo warm dat de mussen van het dak vallen. Volgens de weersberichten blijft het zeker de komende twee weken nog tropisch warm. Heerlijk dat weer, maar wat minder voor je haar. Zeker wanneer je lang haar hebt is het eigenlijk niet meer te doen om het los te dragen, zonder dat het aan alle kanten begint te plakken. Daarom hebben wij een aantal zomerse kapsels op een rij gezet die ervoor zorgen dat jij het net wat minder heet hebt, maar er nog steeds heel stijlvol uitziet.

Read More