181016_ELEVEN_EDU_SH01_HERO_0563.jpg

WAT IS EEN POP UP EDU?

3 uur - 2 looks - 3 stylingtechnieken

WAT IS EEN POP UP EDU?

 Dit is een training van 3 uur waarin je 2 looks of 3 stylingtechnieken leert. De geleerde technieken kun je diezelfde dag nog toepassen bij klanten in jouw salon. De educatie is eenvoudig en hip. Geen avantgarde, maar jong en draagbaar zodat je deze perfect in je salon kunt gebruiken.

“Klanten zijn heel erg positief over de producten. Waar normaal bij een merk 4 of 5 producten de hardlopers zijn is dit bij Eleven het veelvoudige.”
— E-Style Haar & Zo – Dongen

WAAROM IS ELEVEN AUSTRALIA OOK EEN PERFECT MERK VOOR IN JOUW SALON?

  •  Wij leveren in Nederland niet aan webshops. Helaas betekent dit niet dat wij de markt altijd “schoon” kunnen houden. Daar doen wij wel heel erg ons best voor omdat wij geloven in het professionele advies van de haarstylist.

  • Wij communiceren veel met de eindgebruiker/ consument. Via nieuwsbrieven, social media en persoonlijk contact. Wij sturen alle geïnteresseerde consumenten door naar onze verkooppunten middels een store-locator op de website. Dit vakbekwame advies onderscheidt de kapsalon van de webshop en dit is tevens onze voornaamste reden om niet online verkrijgbaar te zijn.

Omdat iedereen ander haar heeft, is ook bij iedereen een bepaald product favoriet. Ik gebruik echt alles er blijft niks liggen. En mijn klanten zijn ook super enthousiast.
— Your Hair Moment – Uitgeest

Ben je nieuwsgierig naar de Eleven Australia POP UP educatie of zou je weleens alle producten willen proberen? Laat je gegevens achter en nemen wij snel contact met je op!

WEBSIZE-BEAUTY+BRANDS-SOCIAL+MEDIA-By+Martine+van+der+Moolen_-91.jpg
Ik vind het belangrijk dat het makkelijk kiezen is voor mijn klanten, daarbij denk ik altijd als een klant; Wat wil ik? Mooie plantaardige ingrediënten, easy in gebruik tijdens styling en niet te duur. Kortom: What you see is what you get.
— Revenge - Utrecht