Blond Goud/Zilver.jpg

I'M BLONDE, WHAT'S YOUR EXCUSE..

Het resultaat op bovenstaande foto is verkregen door het haar te wassen met de Keep My Colour Blonde Shampoo (inwerktijd: 4 minuten) en daarna te verzorgen met de Keep My Colour Blonde Treatment (inwerktijd: 2 minuten).


De Kleurentheorie

Om goed uit te kunnen leggen hoe een blond/zilver shampoo precies werkt, moeten we eerst de basis van de kleurtheorie uitleggen. Hier gebruiken we het kleurenwiel voor. Zoals je ziet, ligt geel tegenover paars en oranje tegenover blauw. Dit noemen we complementaire kleuren. De vermenging van 2 complementaire kleuren wordt wit, neutraal dus.

kleurenwiel-1.jpg

De Keep My Colour Blonde Shampoo van ELEVEN Australia is “blue-based” met een toevoeging van violet pigmenten. Daarom neutraliseert hij niet alleen oranje, maar ook geel. Dit maakt deze shampoo zo bijzonder ten opzichte van veel andere blonde shampoo’s die enkel violet hebben. Wil je graag een asblonde kleur dan kun je de shampoo eventjes laten intrekken om het effect te vergroten. De normale intrektijd is twee tot vier minuten. Je kan de shampoo uiteraard ook langer in laten werken. Hoe langer de inwerktijd, hoe koeler de tint.

Met het Keep My Colour Treatment kun je het haar extra verzorgen. Dit is een voedende conditioner met Macadamia olie. Deze herstelt het haar en zorgt voor veel glans.

Wat is het verschil tussen zilver & blonde shampoo?

Er is geen verschil. Met deze benamingen wordt hetzelfde bedoeld. Vroeger werden shampoo’s gebruikt om gelig grijs haar mooi zilver (koel) te krijgen. Dit is hetzelfde op blond haar.

Wanneer is blond/zilver shampoo minder geschikt voor mijn haar?

Wanneer je haar poreus is, kan de paarsblauwe kleur sneller in het haar trekken en is er een risico dat je een paarsige waas of plukjes krijgt. Als je twijfelt of een zilvershampoo wel geschikt is voor je haar, vraag het dan altijd even na bij een ELEVEN Australia salon in de buurt. Kijk voor verkoopadressen op www.elevenaustralia.nl /waar-te-koop/

ELEVEN Australia Keep My Color Blonde shampoo.jpg

Maakt een blond/zilver shampoo het haar lichter?

Nee, de kleurhoogte van je haar blijft hetzelfde. Omdat het koeler qua kleur wordt, ervaar je het wel als lichter.

Is een blond/zilver shampoo alleen geschikt voor blond en grijs haar of ook voor bruin?

Je kunt hem ook op bruin haar gebruiken. Het zal je haar koeler maken van kleur. Let op: het maakt je haar niet lichter!

Is het resultaat blijvend?

Nee, wanneer je stopt met het gebruik van de shampoo zal het haar weer warmer worden van kleur.

Wanneer je nog meer vragen hebt dan horen we die graag. Gebruik hiervoor het contactformulier op decontactpagina of klik hier.

IMG_0779.JPG