11 VOORDELEN VAN HET MIRACLE HAIR TREATMENT

IT’S A MIRACLE

11 VOORDELEN IN 1 POTJE.

Je haar insmeren? Jazeker! De straling van de zon is erg schadelijk voor jouw haar. Daarom is het belangrijk dat je jouw haren extra goed verzorgd in de zon. Onze Miracle producten beschermen en herstellen het haar tegen de schadelijke straling van de zon. Maar dat niet alleen: deze producten hebben in totaal ELEVEN voordelen. Verkrijgbaar in een crème variant met een kokosgeur, een spray variant met meloengeur en ook nog een heerlijk masker voor na de zon.

MIRACLE (SPRAY) HAIR TREATMENT

Het Miracle Hair Treatment en de Miracle Spray Hair Treatment zijn lichtgewicht leave-in treatments in crème vorm. Het zijn de ultieme producten voor elke haartype en de perfecte basis voor elk kapsel en voegen ELEVEN positieve eigenschappen toe aan het haar:

  1. geeft glans en en maakt het haar zacht

  2. vermindert pluizig haar en flyaways

  3. hydrateert

  4. versterkt kwetsbaar haar

  5. voorkomt gespleten haarpunten

  6. maakt het haar handelbaar en makkelijk door te kammen

  7. beschermt tegen warmtebronnen zoals een föhn en/of stijltang

  8. geeft volume

  9. herstelt droog en beschadigd haar

  10. beschermt het haar tegen UV-A en UV-B filters

  11. beschermt tegen chloor en beschadiging door zonlicht

Gebruiksaanwijzing: breng 1-3 pompjes aan op handdoekdroog haar. Kam het van punt tot aanzet door voor een gelijkmatige verdeling. De hoeveelheid is afhankelijk van de lengte en dikte van het haar.

Stylist tip: het ultieme product en de basis voor elke stijl en ieder haartype.

Weetje: Het Miracle Hair Treatment ruikt naar cocosen de Miracle Spray Hair Treatment naar meloen.

MIRACLE HAIR MASK

Het Miracle Hair Mask is een intensief voedend masker. Het haar en de hoofdhuid worden maximaal gevoed en verzorgd. De elasticiteit van het haar wordt verbeterd, waardoor kwetsbaar haar sterker wordt. Het volume in het haar neemt toe en het haar wordt zijdezacht en glanzend. Door de toegevoegde kleurprotector gaat het masker kleurvervaging tegen. 

Gebruiksaanwijzing: breng het masker aan op schoon gewassen haar. Kam het van punt tot aanzet door voor een gelijkmatige verdeling. Laat 5 - 15 minuten inwerken en spoel daarna goed uit.

Stylist tip: kam na het aanbrengen van het masker het haar voorzichtig door met de Orange Carbon Fibre Comb voor een gelijkmatige verdeling van het product.


Professionele kappersproducten zijn geconcentreerder en hebben een betere werking dan drogisterij producten. Je hebt er minder van nodig en daarom zijn ze zeker niet duurder. Daarnaast maakt je het tot de bodem op omdat je precies hebt gekocht wat je wenst. Dus geen overvolle badkamer kast meer met flessen en potten die je niet gebruikt en waar alles bij elkaar een hoop geld in zit.

Heb je behoefte aan professioneel advies of wil je graag eerst de verschillende producten testen? Gebruik dan onderstaande knop om te kijken of er een Eleven Australia salon bij jou in de buurt is. De professionals kunnen het allerbeste jouw haar beoordelen en advies geven welk product het meest geschikt is voor jouw haar en het beste aansluit bij jouw haarroutine en wensen. Maak hier gebruik van!



AUSTRALIAN. SIMPLE. EFFECTIVE.

Vorige
Vorige

MEEST GESTELDE VRAGEN OVER KEEP MY COLOUR BLONDE PRODUCTEN

Volgende
Volgende

11 REDENEN WAAROM JE PROFESSIONELE HAARPRODUCTEN MOET KOPEN