11 TIPS & TRUCS VOOR KOEL BLOND HAAR

De haarkleur ‘Ash Blonde’ (ook wel 'Ice Blonde' of 'Cool Blonde' genoemd) kennen we inmiddels allemaal. Deze prachtige koele blonde haarkleur kwam enige tijd geleden in het modebeeld, maar is tot op de dag van vandaag nog steeds cooler dan cool. Maar hoe krijg je deze haarkleur en nog belangrijker: hoe kun je hem zo lang mogelijk koel behouden? Volg onze 11 stappen en tips, zodat ook jij binnenkort met deze schitterende asblonde kleur door het leven gaat.

Read More
11 HAAR TIPS WANNEER JE OP VAKANTIE GAAT.

Zelfs een korte trip kan genoeg zijn om van je gezonde haar een vette puinhoop te maken en je huid te laten voelen als schuurpapier. De gerecycleerde droge lucht en de temperatuur in het vliegtuig zijn desastreus voor je haar en je huid. Zo vervelend omdat je voor vertrek er juist voor hebt gezorgd dat alles in topconditie was. Daarom hebben wij onze co-creative director Joey Scandizzo gevraagd, of hij tips heeft voor ons en deze delen wij graag met jou!

Read More
CANNES FILM FESTIVAL 2019

Van dinsdag 14 mei tot zaterdag 25 mei staat Cannes in het teken van de 72ste editie van het Film Festival. Tijdens dit festival worden er nieuwe films gepresenteerd, prijzen uitgereikt en paraderen veel celebrities over de rode loper in de mooiste jurken. Naast al deze exclusieve jurken, wordt er natuurlijk ook veel tijd en aandacht besteed aan het haar. Want uiteindelijk kan dit de outfit maken of breken natuurlijk. Bekijk de meeste mooie en extravagante creaties hier.

Read More
SHE HAD A COCKTAIL IN HER HAND AND CONFETTI IN HER HAIR

Het is tijd om jouw hoogste hakken, party jurkjes en glinsterende sieraden uit de kast te halen, want de laatste feestelijke weken van 2018 zijn begonnen. Naast het heerlijke eten en samenzijn met vrienden en familie, is dit ook de perfecte gelegenheid om uit te pakken met een sprankelende outfit. Daar hoort uiteraard ook een bijpassend kapsel bij. Om het wat makkelijker te maken, hebben wij de mooiste feestkapsels onder elkaar gezet met een stappenplan hoe je dit gemakkelijk zelf kan creëren.

Read More
BEIGE BLOND: DE PERFECTE BLONDTINT VOOR IEDEREEN!

Binnen de haarkleur ‘blond’ hebben we het vaak over koele of juist warme kleuren. Welke kleur het beste bij jou staat, ligt voornamelijk aan de huidskleur en ook de kleur van je ogen. Het kan soms wel eens lastig zijn om te bepalen welke tint het beste bij je past. Dan is er een perfecte middenweg: beige blond. Deze haarkleur is ook ideaal wanneer je de overgang naar een warme of juist koele blondtint net wat te heftig vindt.

Read More
5 KAPSELS WAARMEE JIJ DEZE WARME DAGEN STIJLVOL DOORKOMT

Het is al weken zo warm dat de mussen van het dak vallen. Volgens de weersberichten blijft het zeker de komende twee weken nog tropisch warm. Heerlijk dat weer, maar wat minder voor je haar. Zeker wanneer je lang haar hebt is het eigenlijk niet meer te doen om het los te dragen, zonder dat het aan alle kanten begint te plakken. Daarom hebben wij een aantal zomerse kapsels op een rij gezet die ervoor zorgen dat jij het net wat minder heet hebt, maar er nog steeds heel stijlvol uitziet.

Read More
DRY POWDER VOLUME PASTE

En dan op een dag ontdek je een product van Eleven Australia, waardoor alles anders wordt. Het heet Dry Powder Volume Paste. En de mogelijkheden en het effect van dit product zijn ronduit opzienbarend. Als je het haar gewassen hebt en hebt laten drogen, geeft het elk kapsel volume en ontstaat er een zalige contradictie van een sterke versteviging en parelmoeren zachtheid.

Maar nu komt het: als je het haar gisteren of zelfs eerder gewassen hebt, dan doet het wonderen met je kapsel.

Read More
DEEP CLEAN SHAMPOO

Om te beginnen ruikt deze shampoo bijzonder aangenaam. Een precies fijne dosis sinaasappel en lavendel. Geen geurexplosie, dus, maar gewoon lekker. En ook bij een gemiddeld gebruik van 3 keer per week, droogt deze shampoo mijn haar niet uit. Maar het mooiste is toch wel dat ik na twee maanden Deep Cleanen nog steeds géén jeukende hoofdhuid heb gekregen! En ik kan je wel vertellen, dat is een kopzorg minder…

Read More
DE PROFESSIONAL: ARJAN BEVERS X ELEVEN AUSTRALIA

Natuurlijk kennen jullie de professionele kwaliteiten van Arjan Bevers; Hairdresser of the Year 2015. Genomineerd en winnaar in verschillende categorieën. Eigenaar van Avanti Kappers in Helmond en ambassadeur van Eleven Australia voor Nederland. Maar weten jullie of hij liever een boek leest of naar de film gaat? Is hij een kroegtijger of liever thuis? Houdt hij van blond of bruin haar? Wij vroegen het hem en nog meer…

Read More
DE PROFESSIONAL: A WEBSITE IS LIKE A STORE WINDOW

Toen Beauty Brands in 2017 begon met de distributie van Eleven Australia in Nederland, was 1 van de eerste wensen het hebben van een goede website. Ik geloof erg in de kracht van de digitale zichtbaarheid en had duidelijke wensen omtrent de inhoud, gebruiksvriendelijkheid en gebruiksgemak met betrekking tot onderhoud in eigen beheer.

Dit laatste is een belangrijk punt en ook een wens die ik veel terug hoor van kapsalon eigenaren. Het is ook een logische wens want hoe kun je actueel en digitaal zichtbaar zijn wanneer dit door externe partijen wordt verzorgd die niet dagelijks in jouw salon aanwezig zijn.

Read More
MET GALA: 'HEAVENLY BODIES' FASHION AND THE CATHOLIC IMAGINATION

Met Gala 2018 stond in het teken van de tentoonstelling Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination. Alle aanwezige actrices, modellen en andere beroemdheden trokken hun mooiste pak uit de kast om hun innerlijke engel of duivel te tonen op de rode loper. Naast alle exclusieve jurken, wordt er ook veel tijd en aandacht besteed aan het haar. Bekijk de meest mooie en extravagante creaties hier. 

Read More