DE PROFESSIONAL: ARJAN BEVERS X ELEVEN AUSTRALIA

Natuurlijk kennen jullie de professionele kwaliteiten van Arjan Bevers; Hairdresser of the Year 2015. Genomineerd en winnaar in verschillende categorieën. Eigenaar van Avanti Kappers in Helmond en ambassadeur van Eleven Australia voor Nederland. Maar weten jullie of hij liever een boek leest of naar de film gaat? Is hij een kroegtijger of liever thuis? Houdt hij van blond of bruin haar? Wij vroegen het hem en nog meer…

Read More
11 HAAR TIPS WANNEER JE OP VAKANTIE GAAT.

Zelfs een korte trip kan genoeg zijn om van je gezonde haar een vette puinhoop te maken en je huid te laten voelen als schuurpapier. De gerecycleerde droge lucht en de temperatuur in het vliegtuig zijn desastreus voor je haar en je huid. Zo vervelend omdat je voor vertrek er juist voor hebt gezorgd dat alles in topconditie was. Daarom hebben wij onze co-creative director Joey Scandizzo gevraagd, of hij tips heeft voor ons en deze delen wij graag met jou!

Read More
11 TIPS & TRUCS VOOR KOEL BLOND HAAR

De haarkleur ‘Ash Blonde’ (ook wel 'Ice Blonde' of 'Cool Blonde' genoemd) kennen we inmiddels allemaal. Deze prachtige koele blonde haarkleur kwam enige tijd geleden in het modebeeld, maar is tot op de dag van vandaag nog steeds cooler dan cool. Maar hoe krijg je deze haarkleur en nog belangrijker: hoe kun je hem zo lang mogelijk koel behouden? Volg onze 11 stappen en tips, zodat ook jij binnenkort met deze schitterende asblonde kleur door het leven gaat.

Read More
DE PROFESSIONAL: A WEBSITE IS LIKE A STORE WINDOW

Toen Beauty Brands in 2017 begon met de distributie van Eleven Australia in Nederland, was 1 van de eerste wensen het hebben van een goede website. Ik geloof erg in de kracht van de digitale zichtbaarheid en had duidelijke wensen omtrent de inhoud, gebruiksvriendelijkheid en gebruiksgemak met betrekking tot onderhoud in eigen beheer.

Dit laatste is een belangrijk punt en ook een wens die ik veel terug hoor van kapsalon eigenaren. Het is ook een logische wens want hoe kun je actueel en digitaal zichtbaar zijn wanneer dit door externe partijen wordt verzorgd die niet dagelijks in jouw salon aanwezig zijn.

Read More
MET GALA: 'HEAVENLY BODIES' FASHION AND THE CATHOLIC IMAGINATION

Met Gala 2018 stond in het teken van de tentoonstelling Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination. Alle aanwezige actrices, modellen en andere beroemdheden trokken hun mooiste pak uit de kast om hun innerlijke engel of duivel te tonen op de rode loper. Naast alle exclusieve jurken, wordt er ook veel tijd en aandacht besteed aan het haar. Bekijk de meest mooie en extravagante creaties hier. 

Read More