SMOOTH ME NOW THERMAL SPRAY

 
 

DE OPLOSSING TEGEN DROOG, PLUIZIG EN BESCHADIGD HAAR

Zeg vaarwel tegen beschadigd, droog en pluizig haar en verwelkom de nieuwste innovatie van ELEVEN Australia: de SMOOTH ME NOW THERMAL SPRAY.

Dit veelzijdige product is meer dan een gewone hittebeschermer en verandert de manier waarop de ons haar beschermen en stylen volledig. Het biedt een krachtig schild tegen de hitte van stylingtools tot 220°C en maakt het haar tegelijkertijd pluisvrij, glad en glanzend. Oh en laten we de HEERLIJKE geur niet vergeten: waan je in tropische sferen dankzij de verfrissende combinatie van kokosnoot en limoen.

WAAROM JIJ DOL GAAT ZIJN OP DIT PRODUCT

In lijn met de gebruiksvriendelijke en prestatiegerichte haarverzorgingslijn van ELEVEN Australia is de SMOOTH ME NOW THERMAL SPRAY een onmisbaar onderdeel van elke stylingroutine. De formule is veganistisch en vrij van gluten, sulfaten en parabenen.

 
 

HOE GEBRUIK JE HET?

De SMOOTH ME NOW THERMAL SPRAY kan gebruikt worden op zowel vochtig als droog haar. Verdeel het haar in secties en spray vanaf een afstand van 10 cm royaal op het haar. Föhn het haar voordat je gebruik maakt van stylingtools als een stijltang, krultang of warmteborstel.

Bekijk de video en leer meer van onze co-creative director Joey Scandizzo over de nieuwe SMOOTH ME NOW THERMAL SPRAY.

BELANGRIJKE INGREDIËNTEN

  • Arganolie: hydrateert het haar.

  • Kamillebloemextract: rijk aan vitamines en antioxidanten voor een gezonde hoofdhuid en haar.

  • Gehydrolyseerde quinoa: voed het haar en geeft glans

  • Silsoft CLX-E: beschermt het haar tot 220°C, maakt het haar glad en glanzend, herstelt gespleten haarpunten en verkort de droogtijd.

MEER HOREN?

Onze ELEVEN Australia Podcast Series biedt een kijkje in de wereld van ELEVEN Australia, met openhartige gesprekken met de mensen achter het merk. Voor deze aflevering gaat co-creative director Joey Scandizzo in gesprek met Australian colourist of the year en vriend Rachel Vitullo.

In deze podcast vertellen Joey en Rachel hoe dit nieuwe product het leven als hairstylist in de salon makkelijker maakt, maar ook hoe de consumenten dit product thuis gebruiken en genieten van gezonder, gladder en glanzender haar en een langduriger kleurbehoud.

Listen now on Spotfiy!

 
 

RESULTAAT

BEFORE - AFTER

Volgende
Volgende

11 TIPS TEGEN PLUIZIG HAAR IN DE HERFST & WINTER