11 TIPS TEGEN PLUIZIG HAAR IN DE HERFST & WINTER

11 tips

Tegen pluizig haar in de herfst & winter

Merk jij ook dat jouw haar in de herfst en winter maanden een stuk droger en pluiziger is dan normaal? Dat is niet vreemd, want de temperatuur zakt, de verwarming gaat juist aan en er valt meer regen. Daar reageert jouw haar op: het wordt droger en dat zorgt ervoor dat het meer pluist. Jouw haar en hoofdhuid kunnen deze maanden wat extra verzorging gebruiken. Wij geven jou 11 tips om de natte en koude maanden stralend door te komen.

1.

Was je haar met een hydraterende shampoo. Als je haar droog en pluizig is, is het belangrijk om het te verzorgen met voedende producten. Was jouw haar bijvoorbeeld met de Repair My Hair Nourishing Shampoo, Hydrate My Hair Moisture Shampoo of Smooth & Shine Anti Frizz Shampoo.

2.

Was je haar niet te vaak. Door je haar elke dag te wassen wordt het haar ontdaan van zijn natuurlijke oliën. Hierdoor wordt het droog en pluizig.

MIRACLE

HAIR MASK

3.

Gebruik vaker een masker om het haar maximaal te verzorgen. Een haarmasker breng je altijd aan op schoon gewassen haar en de volgorde is: shampoo, masker en dan een conditioner. De producten worden wel eens in de verkeerde volgorde gebruikt. Het Miracle Hair Mask en het 3 Minute Repair Rinse Out Treatment zijn beide intensief voedende maskers om het haar een boost te geven, zodat jouw lokken minder pluizig zijn.

4.

Sluit jouw wasbeurt altijd af met een conditioner. Een shampoo zet de haarschubben open, zodat de reinigende stoffen hun werk kunnen doen. Een conditioner sluit de haarschubben weer, voedt het haar van binnenuit en legt een zacht voedend beschermlaagje om het haar. Dit zorgt voor gladde en glanzende lokken die maximaal gevoed zijn. Onze tips: de Repair My Hair Nourishing Conditioner, Hydrate My Hair Moisture Conditioner of Smooth & Shine Anti Frizz Conditioner.

5.

Douche niet te warm en sluit af met koud water. Te warm water zal het haar en de hoofdhuid nog meer uitdrogen, probeer dus niet te heet te douchen. Wanneer je jouw douche sessie afsluit met koud water, worden de haarschubben volledig gesloten. Dit resulteert in gladder en glanzender haar.

6

Gebruik zo min mogelijk styling tools. De hitte van een stijltang of föhn droogt het haar uit, wat voor pluiziger haar zorgt. Wanneer je toch stylingtools gebruikt, gebruik deze dan in een lagere stand en gebruik altijd een hittebeschermer. Ons Miracle Hair Treatment heeft een ingebouwde hittebeschermer, waardoor jouw lokken optimaal beschermd zijn. Dit leave in treatment heeft een heerlijke kokosgeur. Meer fan van een meloen geur? Dan is het Miracle Spray Hair Treatment hét product voor jou.

7.

Hydrateer je haar dagelijks met een fijn serum. In het najaar is je daar droger dan normaal, waardoor het extra verzorging kan gebruiken. Het Smooth & Shine Anti Frizz Serum kun je gebruiken in zowel nat als droog haar. Tip: stop dit serum in je tas. Wanneer je gedurende de dag last hebt van pluizig haar, kun je dit snel oplossen met een klein drupje serum.

8.

Gebruik producten speciaal om pluizig haar en fly-aways te bestrijden. De Frizz Control Shaping Cream kun je aanbrengen in handdoek droog haar als je het net gewassen hebt of in droog haar om gedurende de dag het haar glad te strijken. Wanneer je jouw haar in model hebt gebracht, is een gloss spray ideaal om pluizig haar te bestrijden. De Make Me Shine Gloss Spray geeft veel glans en houdt pluizig haar onder controle, zonder het te verzwaren.

9.

Gebruik een houten kam met tanden die verder uit elkaar staan. Een houten kam voorkomt dat het haar statisch wordt en als de tanden te dicht bij elkaar staan, kan je haar breken. Afgebroken haren laten je haar weer meer pluizen. Onze Wooden Wide Tooth Comb is perfect om klitten te verwijderen, zonder dat het haar extra gaat pluizen of breekt.

10

Om het haar te beschermen tegen invloeden van buitenaf, kun je gebruik maken van aan fixerende haarlak. De Give Me Hold Flexible Hairspray legt een laagje over je haar, waardoor het vochtige weer minder grip krijgt op jouw haar. Tip: spray een beetje haarlak op je borstel voordat je gaat borstelen. De haarlak houdt fly-aways op zijn plek, zodat pluizig en statisch haar tot een minimum beperkt

11.

Wrijf je haar niet droog met een handdoek. Het ruw wrijven verpest de haarstructuur en zorgt gelijk voor pluizig haar. In plaats van dat wikkel je een handdoek om je haar en knijp je voorzichtig het water uit je haar.

Bye bye frizzy hair!

Ben jij een consument en wil jij graag onze producten aanschaffen of testen? In onze salon finder zie je al onze verkoopadressen binnen Nederland. Mocht er geen verkooppunt bij jou in de buurt zitten, stuur ons dan een berichtje via het contactformulier en wij vertellen jou hoe het toch mogelijk is om de producten aan te schaffen.

Ben jij een professional en ben je geïnteresseerd in een samenwerking of benieuwd naar onze producten? Vraag dan de Eleven Australia Demobox aan met een selectie uit onze product range en we vertellen je graag of dat je in aanmerking komt.

Vorige
Vorige

SMOOTH ME NOW THERMAL SPRAY

Volgende
Volgende

NIEUW: MIRACLE HAIR TREATMENT SHAMPOO & CONDITIONER