NIEUW: MIRACLE HAIR TREATMENT SHAMPOO & CONDITIONER

NIEUW

MIRACLE HAIR TREATMENT SHAMPOO & CONDITIONER

Het wachten is eindelijk voorbij en we mogen dit fantastische nieuwe duo introduceren: MIRACLE HAIR TREATMENT SHAMPOO & CONDITIONER! Een extreem rijk, lichtgewicht duo om het haar te hydrateren, pluizig haar te verminderen en gespleten haarpunten te voorkomen. Je kan deze producten zien als een groot glas water voor je uitgedroogde haar.

Maak je klaar om kennis te maken met deze innovatieve haarproducten – met als belangrijkste ingrediënt HYALYRONZUUR!

MIRACLE HAIR TREATMENT SHAMPOO & CONDITIONER zijn het dynamische duo voor iedereen die het haar wil hydrateren, pluizig haar wil verminderen en gespleten haarpunten wil voorkomen. Laten we eerlijk zijn: wie wil dat nou niet!?

Wat is er zo bijzonder aan de Miracle Hair Treatment Shampoo en Conditioner?

Je kan deze producten zien als een groot glas water voor je uitgedroogde haar. Het key ingrediënt is hyaluronzuur. Dit hydrateert het haar en maakt het zacht en glanzend. Het blijft op het haar zitten, zelfs na het wassen en drogen. Dit verhoogt de natuurlijke hydratatie van het haar, zonder op te bouwen of te verzwaren. Het helpt vocht vast te houden, vermindert pluizig haar en maakt het minder poreus.

Maar dat is nog niet alles!
De MIRACLE HAIR TREATMENT SHAMPOO & CONDITIONER zijn ook verrijkt met:

Komkommer extract dat de hoofdhuid kalmeert en boordevol vitamine A & C zit. Kamillebloem extract dat het haar sterker maakt en gespleten haarpunten voorkomt. Rozemarijn dat extreem voedend is. Papaya dat veel glans en veerkracht aan het haar geeft.

Zoals alle producten van ELEVEN Australia zijn de Miracle Hair Treatment Shampoo & Conditioner sulfaatvrij, parabenenvrij, glutenvrij en veganistisch.

Stylist tip: activeer de shampoo in de handpalmen voordat je het aanbrengt op het haar. Door de sulfaatvrije formule en de toevoeging van hyaluronzuur zul je merken dat de shampoo minimaal schuim geeft. Dit betekent echter niet dat het haar niet gereinigd wordt. Deze formule is zo ontworpen om het haar te herstellen tijdens het reinigen. Was het haar altijd tweemaal met de shampoo.

 
 

De MIRACLE FAMILY is nu compleet en geeft jouw haar de ultieme verzorging van binnenuit.

Maak kennis met de MIRACLE FAMILY: een buitengewone collectie aan producten die is begonnen met de bestseller van ELEVEN Australia – het Miracle Hair Treatment – en is uitgegroeid tot een volledig assortiment wonderbaarlijke producten waar je haar dol op gaat zijn.

 

Met de kenmerkende geur van kokosnoot en limoen is de familie nu compleet en geeft het je haar de ultieme verzorging van binnenuit.

DE MIRACLE FAMILIE:

Vorige
Vorige

11 TIPS TEGEN PLUIZIG HAAR IN DE HERFST & WINTER

Volgende
Volgende

11 MEEST GESTELDE VRAGEN OVER DE DEMI-PERMANENT LIQUID COLOURS