New product! Keep My Colour Blonde Toning Spray

Haal het beste uit jouw blonde lokken met onze nieuwe Keep My Colour Blonde Toning Spray. Deze veelzijdige leave-in spray neutraliseert ongewenste geeltinten en warmte in het haar en versterkt de blonde tint. De spray bevat een hittebeschermer, waardoor het haar optimaal beschermd wordt tegen de hitte van stylingtools tot 220°C.

 
 

Wat is een toning spray?

Een toning spray is speciaal ontwikkeld voor het behoud van de perfecte haarkleur. Het werkt als een tijdelijke haarkleurcorrector die ongewenste tinten neutraliseert, waardoor je haar de ultieme kleur krijgt. 

Is de Keep My Colour Blonde Toning Spray alleen geschikt voor blond haar?

Nee, deze spray is ook geschikt voor bruin en grijs haar. Ben je een brunette met highlights of heb je ongewenste warmte in je bruine haar? Gebruik deze spray op de gedeeltes van je haar dat je extra wil tonen.

Heb je grijs haar? Gebruik deze spray om ongewenste warmte en geeltinten te verwijderen en jouw grijze kleur mooi fris te houden.

Hoe gebruik ik de Keep My Colour Blonde Toning Spray?

Spray op schoon, licht vochtig haar van de aanzet tot de punten. Je kunt extra sprayen op de gedeeltes van het haar waar je meer wil tonen

 
 

Moet ik de Keep My Colour Blonde Toning Spray uitspoelen?

Het is een leave-in spray, dus je hoeft het niet uit te spoelen. Je kunt je haar na het aanbrengen van de spray in model brengen zoals je normaal ook doet.

Kan ik de toning spray gebruiken in combinatie met de andere Keep My Colour Blonde producten?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je fan bent van het Keep My Colour Blonde assortiment, dan volgen hier enkele snelle tips hoe je elk product kan gebruiken in jouw routine:

HOW TO | KEEP MY COLOUR BLONDE TONING SPRAY

Met Joey Scandizzo

 

Welke ingrediënten bevat de Keep My Colour Blonde Toning Spray?

Deze spray zit boordevol natuurlijke ingrediënten: argan- en marula olie hydrateren en voeden het haar van binnenuit, terwijl het groene thee extract een prachtige glans toevoegt en quinoa de kleur beschermt. De gehydrolyseerde tarwe eiwitten beschermen het haar tegen de hitte van stylingtools tot 220°C. Ext. Violet 2 neutraliseert ongewenste tinten in het haar, waardoor je de perfecte frisse kleur krijgt.

Welke geur heeft de Keep My Colour Blonde Toning Spray?

De spray heeft een heerlijke aardbeiengeur.



Blond producten: zijn ze alleen geschikt voor blond haar?


Vorige
Vorige

Blond producten: zijn ze alleen geschikt voor blond haar?

Volgende
Volgende

WELKE INGREDIËNTEN ZIJN GOED VOOR DE VERSCHILLENDE TYPEN HAAR.