VOLUME SPRAY vs VOLUME POWDER vs VOLUME FOAM

Dun haar en/of weinig volume is een veelvoorkomend probleem bij zowel vrouwen als mannen. Niet iedereen is van nature gezegend met een dikke volle haardos. De een heeft dikker haar dan de ander. Dun haar kan in je genen zitten of een gevolg zijn van haaruitval door stress, zwangerschap of een haarziekte.

Wanneer je dun haar hebt, betekent dit niet automatisch dat je ook weinig haar hebt. Een bos haar zegt niets over de dikte van het haar. Fijn haar verwijst naar de dikte of diameter, dun haar verwijst naar de dichtheid van de haarzakjes verdeeld over de hoofdhuid. Het is mogelijk dat je een combinatie van fijn en dik haar hebt, maar ook grof en dun haar is een combinatie die regelmatig voorkomt.

Er zijn verschillende styling producten zie zorgen voor meer volume. Iedereen heeft een voorkeur voor een bepaald product. Welke geschikt is voor jou is een kwestie van proberen totdat je het product vindt dat het beste past bij jouw haar en jouw wensen. Dit zijn onze 3 styling volume spelers in 3 klassen; zwaargewicht, middengewicht en lichtgewicht. Allemaal met hun specifieke kwaliteiten en verrassende eigenschappen. Wie gaat er knock-out en wie is de winnaar in jouw ring?

LET’S GET READY TO RUMBLE!

I WANT BODY TEXTURE SPRAY

combineert volume poeder met een vloeistof. Het maakt het haar vanaf de aanzet tot punt zichtbaar voller en voelbaar dikker. Deze unieke mix is het perfecte product voor fijn haar en iedereen die een volume boost en meer textuur wil.

Inhoud: 50 ml - 175 ml

I WANT BODY VOLUME POWDER

is een lichtgewicht stylingsproduct en geeft veel volume en textuur aan het haar. Gebruik in droog haar bij de aanzet voor extra volume en in de rest van het haar voor extra textuur. Bouw het product in lagen op om het gewenste volume te creëren.

Inhoud: 9 g

#veganfriendly #glutenfree

I WANT BODY VOLUME FOAM

is een lichtgewicht versteviging zonder drijfgas. De foam is de perfecte basis voor dun en fijn haar of voor een blow-dry. De foam maakt het haar voelbaar en zichtbaar voller en geeft textuur, zonder het te verzwaren.

Inhoud: 200 ml

#veganfriendly #glutenfree

De I Want Body Texture Spray deinst voor niemand terug. Hij is uniek in zijn soort door de combinatie van poeder en vloeistof. Absoluut de zwaargewicht van het stel.De spray werkt het beste wanneer je hem goed door elkaar schudt en gebruikt in handdoek droog of droog haar. Je kunt niet om zijn volume boost en textuur heen. Je kunt zijn kracht zeker gebruiken als je fijn en futloos haar hebt.  

Als kleinste van de drie zie je de I Want Body Volume Powder niet meteen als de winnaar maar onderschat hem vooral niet. In droog haar maakt hij zijn moves en kun je niet om hem heen. Vooral op de haaraanzet zal de volume powder vol voor de winst gaan. Hij heeft wel een heel klein beetje hulp nodig van je vingertoppen om hem extra te activeren maar voor de rest kan hij het helemaal alleen aan.

En dan last but not least in de categorie lichtgewicht de I Want Body Volume Foam. Deze foam laat je voelbaar en zichtbaar verschil zien. Ook ontbreekt het niet aan textuur en dat alles zonder te verzwaren. In handdoek droog haar komt hij het beste tot zijn recht. De volume foam is in vele opzichte de perfecte basis om ronde 1 te winnen en dus onmisbaar voor iedere gewenste volume boost.

Wie is jouw nummer 1?


Ben jij een consument en wil jij graag onze producten aanschaffen of testen? In onze salon finder zie je al onze verkoopadressen binnen Nederland. Mocht er geen verkooppunt bij jou in de buurt zitten, stuur ons dan een berichtje via het contactformulier en wij vertellen jou hoe het toch mogelijk is om de producten aan te schaffen.

Ben jij een professional en ben je geïnteresseerd in een samenwerking of benieuwd naar onze producten? Vraag dan de Eleven Australia Demobox aan met een selectie uit onze product range en we vertellen je graag of dat je in aanmerking komt.

Vorige
Vorige

SHE HAD A COCKTAIL IN HER HAND AND CONFETTI IN HER HAIR

Volgende
Volgende

11 STAPPEN VOOR MEER VOLUME IN JOUW HAAR - VIDEO