“BANG BANG” - FRINGE ALERT

BANG BANG

“BANG BANG” - FRINGE

Steph Claire Smith geknipt en gestyled door Rachel Vitullo met Eleven Australia producten in de salon van Joey Scandizzo. Bron: Instagram.


Wat hebben Steph Claire Smith, Monica Geuze, Negin Mirsalehi en Noor (Queen of Jetlags) met elkaar gemeen? Allen hebben zij onlangs een pony laten knippen. Kapsels met een pony blijven terugkomen en ook voor komend seizoen is dit weer een trend. Het leuke van een pony is dat je het op veel verschillende manier kan stylen, waardoor je er uiteenlopende looks mee kan creëren en het bij elk type en gezicht staat.

Negin Mirsalehi, Noor (Queen of Jetlags) en Monica Geuze. Bron: Instagram.

Je hebt de hele korte pony (“baby bangs”), dit is heel trendy, maar dit moet wel bij jouw gezicht en persoonlijkheid passen. Daarnaast heb je natuurlijk de wenkbrauwlange pony. Naast de lengte is ook de breedte erg belangrijk. Je kan hem bij de oren laten beginnen of  je knipt hem juist wat smaller tot maximaal de uiteindes van de wenkbrauwen. Vervolgens heb je de keus of je een volle pony wilt of juist uitgedund. De laatste keuze die je moet maken is of je hem recht, in laagjes of schuin wilt.

Aangezien je zoveel keuzes hebt, is de pony geschikt voor ieder gezicht. Het komt allemaal aan op het model dat je kiest. Kijk samen met jouw kapper welke stijl het beste bij jou past.

Voorbeelden van verschillende soorten pony’s:

Bron: Pinterest

Bron: Pinterest

Bron: Pinterest

Vorige
Vorige

HOE WERKT EEN ZILVERSHAMPOO / BLOND SHAMPOO?