HERSTEL BESCHADIGD HAAR EN KRIJG EXTRA VOLUME

BODY BUILDING

met een shampoo en conditioner

Say hi tegen de nieuwste must-have producten van ELEVEN Australia: de Repair My Hair Nourishing shampoo & conditioner. Vanaf het moment dat deze lijn gelanceerd werd in Australië kon ik niet wachten om het uit te proberen. Mijn nieuwsgierigheid werd behoorlijk op de proef gesteld, maar ik was vanaf het eerste moment verkocht! Dit is precies wat mijn haar al die tijd nodig heeft gehad.

REPAIR

“Of je nu een beetje nalatig bent met bescherming voor je haar of alleen maar probeert schade te voorkomen, dit is de perfecte combinatie om je haar in ultieme conditie te houden en eventuele beschadigde lokken te herstellen. ”

— Joey Scandizzo, Co-Creative Director van ELEVEN Australia.

De Repair My Hair Nourishing shampoo en conditioner zijn hele rijke producten die het haar maximaal voeden en herstellen. Mijn haar is in redelijk slechte conditie doordat het vitamine B12 niet kan vasthouden. Vitamine B12 heeft het haar onder andere nodig om sterk te blijven, zodat haarbreuken tegen worden gegaan. Maar na gebruik van deze producten ziet mijn haar eruit alsof het totaal niet heeft geleden door de kleurbehandelingen en hitte van stylingtools. De Repair My Hair Nourishing shampoo en conditioner helpen de haarstructuur te herstellen en weer op te bouwen. Na de eerste keer wassen met deze lijn merk je dat de haarkwaliteit aanzienlijk verbeterd is en het haar intens verzorgd aanvoelt.

Ik gebruik zelf verschillende stylingtools met hitte, zoals een föhn, stijltang, krultang en de B.R.U.S.H. warmteborstel. Gelukkig zit er een ingebouwde heat protector in zowel de shampoo als conditioner die het haar beschermt tegen de hitte van stylingtools tot 220℃. Mijn haar is daarnaast heel fijn en ook redelijk futloos, maar dat is ook verleden tijd na gebruik van deze producten. Dit komt doordat het haar een volume boost krijgt en tot wel 32% voller kan aanvoelen. Het is uniek dat er een “body-building” techniek in een shampoo en conditioner verwerkt zit en het ook zijn werk zo goed doet. Zoals alle shampoos en conditioners van ELEVEN Australia kun je deze producten gebruiken op zowel natuurlijk als gekleurd haar door de toegevoegde kleurprotector. Wil je dus voelbaar voller, verzorgder en glanzender haar, dan is dit jouw nieuwe BFF.

De shampoo en conditioner zijn volledig vrij van sulfaten, parabenen en gluten, maar beschikken wel over een krachtige dosis natuurlijke ingrediënten en extracten. Hierbij kun je denken aan aloë vera en groene thee die het haar verzorgen en voeden, de hoofdhuid stimuleren en de kleur beschermen. De toegevoegde soja- en rijst proteïnen voorkomen haarbreuken, zorgen ervoor dat het haar mooi gaat glanzen en geven volume. De ideale combinatie aan ingrediënten voor mooi en verzorgd haar.

Wil jij haar dat maximaal gevoed is? Wil jij gezond haar omdat beschadigingen hersteld worden? Wil jij een flinke volume boost? Wil jij dat jouw haren beschermd worden tegen de hitte van stylingtools? Dan zijn dit de perfecte producten voor jou!

Leverbaar in: 50ml | 200/300ml | 960ml

Ben jij een consument en wil jij graag onze producten aanschaffen of testen? In onze salon finder zie je al onze verkoopadressen binnen Nederland. Mocht er geen verkooppunt bij jou in de buurt zitten, stuur ons dan een berichtje via het contactformulier en wij vertellen jou hoe het toch mogelijk is om de producten aan te schaffen.

Ben jij een professional en ben je geïnteresseerd in een samenwerking of benieuwd naar onze producten? Vraag dan de Eleven Australia Demobox aan met een selectie uit onze product range en we vertellen je graag of dat je in aanmerking komt.

Vorige
Vorige

SLEEK & SHINY WET LOOK

Volgende
Volgende

11 MEEST GESTELDE VRAGEN OVER HET KLEUREN VAN JE HAAR