I WANT BODY VOLUMEPOWDER

11 redenen waarom een volumepoeder niet mag ontbreken in jouw badkamer.

Laat je niet misleiden door zijn kleine verpakking, want het resultaat is groots! Wij geven jou 11 redenen waarom ook jij dit wonderproduct moet toevoegen aan jouw collectie haarproducten.

  1. Een volume poeder geeft jouw haar binnen enkele seconden ontzettend veel volume en textuur.

  2. Een volume poeder is geschikt voor ieder haartype. Of jouw haar nou dun, dik, lang of kort is: dit poeder is jouw partner in crime voor veel volume.

  3. Een volume poeder verzwaart het haar niet. Hierdoor heb jij langer plezier van de volume die je gecreëerd hebt.

  4. Je kan het product gedurende de dag makkelijk activeren en hebt daardoor een langdurig resultaat. Is jouw haar wat ingezakt? Activeer het product met de vingertoppen en daar is jouw gewenste volume weer!

  5. Je hebt weinig van het product nodig om veel effect te krijgen. Met een beetje volume poeder krijg je al va-va-voom volume.

  6. Volume poeder geeft jou die perfecte “done, but undone” look. Dit is dat hippe messy effect, waarvan het lijkt alsof je er niet veel moeite voor gedaan hebt.

  7. Maar daarnaast tilt dit poeder jouw glamorous look naar the next level. Heb je prachtige krullen gemaakt, dan maakt dit poeder jouw look helemaal af met extra veel volume bij de aanzet.

  8. Door zijn kleine formaat en lichte gewicht is dit poeder makkelijk mee te nemen. Je hoeft niet meer te sjouwen met grote zware bussen haarproducten.

  9. Volume poeder is goedkoop. Misschien schrik je even als je dat bedrag moet betalen voor die kleine verpakking, maar geloof ons: in verhouding is dit een goedkoop product. Van een droogshampoo verslijt je er gemiddeld 1 per maand, maar van een volume poeder heb je veel langer plezier. Per keer heb je slechts een klein beetje nodig. Klein van formaat, maar groots in resultaat.

  10. Volume poeder is een makkelijk stylingproduct. Je hebt haarproducten waar je een flinke gebruiksaanwijzing nodig hebt om het te begrijpen en goed te gebruiken. Maar bij een volume poeder is het heel simpel. Je sprayt het product, activeert het met de vingertoppen en je bent klaar. Geen gedoe of ingewikkelde stappen.

  11. Wist je dat het I Want Body Volume Powder van ELEVEN Australia in een handige spray flacon zit? Hierdoor kun je het product perfect doseren. Dit product is vrij van parabenen, sulfaten, gluten en het is daarnaast ook vegan friendly.

3 PRODUCTEN MET EEN MIX VAN HET VOLUME POEDER & EEN ANDER PRODUCT:


Professionele kappersproducten zijn geconcentreerder en hebben een betere werking dan drogisterij producten. Je hebt er minder van nodig en daarom zijn ze zeker niet duurder. Daarnaast maakt je het tot de bodem op omdat je precies hebt gekocht wat je wenst. Dus geen overvolle badkamer kast meer met flessen en potten die je niet gebruikt en waar alles bij elkaar een hoop geld in zit.

Heb je behoefte aan professioneel advies of wil je graag eerst de verschillende producten testen? Gebruik dan onderstaande knop om te kijken of er een Eleven Australia salon bij jou in de buurt is. De professionals kunnen het allerbeste jouw haar beoordelen en advies geven welk product het meest geschikt is voor jouw haar en het beste aansluit bij jouw haarroutine en wensen. Maak hier gebruik van!



AUSTRALIAN. SIMPLE. EFFECTIVE.

Vorige
Vorige

PLUIZIG HAAR IN DE WINTER

Volgende
Volgende

HET PERFECTE KAPSEL VOOR NYE