SHAMPOO & CONDITIONER BAR

“You can use the new shampoo bar in one of two ways; either rub it directly over your roots and on to your hair, or for thicker hair, work it between your hands first before applying the product. The best way to use the conditioner bar is to massage the bar onto your hands before raking it through ends of wet hair with your fingers. ”
— Joey Scandizzo, Co-Creative Director of ELEVEN Australia.

11 MEEST GESTELDE VRAGEN OVER DE SHAMPOO & CONDITIONER BAR

Wat is een shampoo bar?

De Gentle Cleanse shampoo bar is een volledig natuurlijke shampoo met dezelfde reinigingsmiddelen als een gewone shampoo, maar dan in een vaste vorm. Met één shampoo bar kun je ongeveer 80 keer je haren wassen en staat daarmee ongeveer gelijk aan 2 flessen shampoo. Natuurlijk is dit altijd afhankelijk van de lengte en dikte van het haar én of je een royale gebruiker bent. Onze shampoo bars zijn speciaal samengesteld met natuurlijke plantaardige oliën, sheaboter en essentiële oliën die je haar en hoofdhuid voeden.

Hoe gebruik je een shampoo bar?

Het is misschien even wennen, maar het werkt heel makkelijk. De handeling is hetzelfde als met een vloeibare shampoo. Maak het haar nat, breng de shampoo bar direct aan op het natte haar of laat het eerst schuimen tussen het handen. Verdeel de shampoo in het haar en op de hoofdhuid. Masseer in en spoel tot slot het haar goed uit. Herhaal deze stappen, zodat het haar tweemaal gewassen is met de shampoo bar. Mocht je jezelf nu afvragen: waarom twee keer? Als je het haar echt goed gereinigd wil hebben, dan was je het altijd twee keer met een minimale hoeveelheid shampoo voor een optimaal eindresultaat. Ongeacht of je een vloeibare of vaste shampoo gebruikt

Hoe bewaar je een shampoo bar?

Je bewaart de shampoo bar op een droge, frissere plek in de badkamer. Zo houd je hem in goede conditie en kun je er zo lang mogelijk gebruik van maken.

Wat is een conditioner bar?

De Gentle Hydrate conditioner bar is een voedende conditioner in vaste vorm. Een conditioner bar gebruik je altijd na een shampoo bar om de haarschubben te sluiten. Onze ELEVEN Australia Hydrate conditioner bars bevatten alleen essentiële ingrediënten, zoals sheaboter, mangoboter, cacaoboter en oliën die het haar en hoofdhuid voeden.

Hoe gebruik je een conditioner bar?

In tegenstelling tot de Gentle Clean shampoo bar schuimt de Gentle Hydrate conditioner bar niet. Na het wassen van het haar masseer je de conditioner bar door het haar. Er blijft dan een dun laagje conditioner achter en dit laat je 3-5 inwerken. Spoel daarna uit. Het haar zal heerlijk zacht aanvoelen, is verzorgd en makkelijk door te kammen. Het haar wordt niet verzwaard, omdat er geen kunstmatige ingrediënten achter blijven in je haar.

Wat zijn de voordelen van een shampoo bar en conditioner bar?

Onze shampoo en conditioner bars bevatten alleen de essentiële ingrediënten die nodig zijn voor het reinigen en verzorgen van het haar. Het gebruik van een shampoo bar en conditioner bar is zuinig, waardoor je lang met een bar doet (80-90 wasbeurten). Maar het grootste voordeel is dat er geen plastic in is verwerkt en daardoor beter is voor het milieu.

Wat zijn de benefits van de Gentle Clean shampoo bar & de Gentle Hydrate conditioner bar?

Beide producten hebben als benefits dat ze vegan zijn en vrij van sulfaten, parabenen en gluten. Ze zitten verpakt in een 100% biologisch afbreekbare verpakking.

Zijn deze producten ook geschikt voor mijn haar?

Jazeker, deze Gentle Cleanse shampoo bar en Gentle Hydrate conditioner bar zijn geschikt voor elk haartype. Je kunt het als alledaagse shampoo en conditioner gebruiken of afwisselen met een andere ELEVEN Australia shampoo en conditioner. Het haar wordt gehydrateerd en gevoed. Dit voel je ook meteen na het gebruik van beide producten.

Welke ingrediënten bevatten de shampoo bars?

De Gentle Clean shampoo en Hydrate conditioner bar zijn voorzien van cacaoboter en gehydrolyseerd soja-eiwit. Beide zorgen ervoor dat het haar sterker en beheersbaar wordt en het makkelijker door te kammen is. De toegevoegde kokosolie maakt de hoofdhuid schoon en verwijdert vet en talg. Ook zit kokosolie boordevol proteïne. Argan olie en gehydrolyseerde jojoba reinigen, voeden en versterken het haar en de hoofdhuid. De Gentle Hydrate conditioner bar bevat gehydrolyseerde soja- en haverproteïnen om het haar te versterken en glans te geven. Alle toegevoegde natuurlijke ingrediënten zijn verzorgend voor haar en hoofdhuid en natuurlijk het milieu! Mocht je fan zijn van de geur van peer, dan zijn dit jouw nieuwe favoriete producten!

Wat betekent dit voor het milieu?

De shampoo en conditioner bars hebben geen afvalverpakkingen en vervangen daardoor gemiddeld 4,5 kilo plastic per persoon per jaar. Win-win!

Last but not least:

“We wilden een geweldig product maken dat ook nog eens duurzaam zou zijn. Het was belangrijk voor ons dat we een shampoo en conditioner bar maakten met een stevige textuur, een geweldige geur en een zachte formule die je dagelijks kunt gebruiken.” Aldus Joey Scandizzo: Co-Creative Director van ELEVEN Australia. “Daarom hebben we ervoor gekozen om als reinigende bestandsdelen kokos en olijven te gebruiken, aangezien deze de hoofdhuid niet irriteren en het haar niet ontdoen van natuurlijke oliën.”


Professionele kappersproducten zijn geconcentreerder en hebben een betere werking dan drogisterij producten. Je hebt er minder van nodig en daarom zijn ze zeker niet duurder. Daarnaast maakt je het tot de bodem op omdat je precies hebt gekocht wat je wenst. Dus geen overvolle badkamer kast meer met flessen en potten die je niet gebruikt en waar alles bij elkaar een hoop geld in zit.

Heb je behoefte aan professioneel advies of wil je graag eerst de verschillende producten testen? Gebruik dan onderstaande knop om te kijken of er een Eleven Australia salon bij jou in de buurt is. De professionals kunnen het allerbeste jouw haar beoordelen en advies geven welk product het meest geschikt is voor jouw haar en het beste aansluit bij jouw haarroutine en wensen. Maak hier gebruik van!



AUSTRALIAN. SIMPLE. EFFECTIVE.

Vorige
Vorige

VETTIG HAAR?

Volgende
Volgende

HOE VERZORG JE GEBLONDEERD HAAR.