MEER VOLUME IN JE HAAR

BIG HAIR BIG DREAMS

Ken jij ook dat gevoel? Je komt terug van de kapper en je hebt prachtig volumineus haar! Dat is toch wat iedereen wil? Maar hoe creëer je dit volume nu eigenlijk thuis? Met deze tips gaat dat zeker lukken!

Het gebruik van de juiste shampoo & conditioner is onmisbaar als basis om volume in je haar te krijgen. De I Want Body volume lijn van ELEVEN Australia is hier een heel goed voorbeeld van, dit zijn de ideale producten om mee te beginnen voor je basis.  Door de natuurlijke eiwitten (tarwe en soja) in deze twee producten wordt het haar versterkt en krijg je meer volume waardoor je haar voller aanvoelt. De perfecte basis voor prachtig volumineus haar!

REINIGEN EN VERZORGEN

Was je haar altijd 2x keer (in 1 wasbeurt) met een minimale hoeveelheid shampoo. Dit zorgt ervoor dat je haar goed gereinigd wordt en dat de conditioner daarna zijn werk kan doen. Het kan zomaar zijn dat de eerste keer dat je je haar wast er weinig tot geen schuim te zien en te voelen is, dit is helemaal niet erg. Spoel deze shampoo uit en was het daarom daarna nogmaals een keer met een minimale hoeveelheid shampoo.  Je zult nu zien en voelen dat je haar rijkelijk schuimt en goed gereinigd is. Nadat je nogmaals je shampoo goed hebt uitgespoeld ga je de conditioner gebruiken in je lengte en punten, dit om ervoor te zorgen dat je haar de verzorging krijgt waar het nodig is. Laat de conditioner 2 à 3 minuten inwerken en spoel je haar vervolgens goed uit.

VERSTEVIGING

Nadat de basis is gemaakt gaan we door met de versteviging. Hiervoor gebruiken we de I Want Body volume foam van ELEVEN Australia. Deze foam zorgt ervoor dat je haar voller aanvoelt zonder dat het verzwaart. Verdeel 2 tot 4 pompjes (dit is afhankelijk van de lengte en dikte van je haar) door handdoek droog haar en kam dit vervolgens door, zodat de foam goed door je haar verdeeld is. Extra tip; kam geen scheiding in je haar voordat je het gaat föhnen, dit zorgt er namelijk voor dat je haar makkelijker kan gaan “hangen” op de plek van de scheiding.

STYLEN

Nu kunnen we gaan beginnen met föhnen. Zet de föhn op een warme stand en hang voorover, föhn dan je haar bijna droog. Dan ga je weer rechtop staan en ga je met een paddle brush over de aanzet van je haar en lift je je haar steeds een stukje op. Is het gebruik van een borstel niets voor jou? Gebruik dan je vingertoppen! Hello volume!!

FINISH

Wil je er de hele dag zeker van zijn dat je haar blijft zitten? Dan kun je voor een hairspray gaan. Mocht dat niet je product zijn, gebruik dan als finishing product de I Want Body Volume Powder of de Dry Shampoo Volume Paste van ELEVEN Australia. De volume powder in spray vorm is ideaal om op je aanzet te gebruiken en op de plekken te sprayen waar jij het extra volume wil hebben. Pak op het scalp gedeelte 4 à 6 plukken haar die je omhooghoudt, waardoor je dit product makkelijk kunt sprayen. Let op; spray ongeveer 10 centimeter vanaf je hoofdhuid, dit omdat het product verstuift. Vervolgens ga je met je vingertoppen goed over je hoofdhuid waardoor de poeder extra geactiveerd wordt. Je volume haar heeft nu alles om ervoor te zorgen dat je er de hele dag tegenaan kunt.

Gebruik je liever geen volume powder, kies dan voor de Dry Shampoo Volume Paste. Deze paste zorgt ervoor dat je een natuurlijk volume op de aanzet krijgt en als je dit product in je lengte en punten gebruikt, zal er een beachy look ontstaan. Wrijf het product warm in je handen zodat er een stugge poederachtige substantie ontstaat zodat je het gemakkelijk kan gebruiken in je haar. Door de fijne glitters die erin zitten, krijg je een mooie glans over je haar.

Wil je meer weten over de I Want Body producten lijn van ELEVEN Australia of wil je de producten aanschaffen? Check dan de ELEVEN Australia salon finder voor de dichtstbijzijnde salon.

Vorige
Vorige

THE BIG BANG THEORY – DE PERFECTE PONY BIJ JOUW GEZICHTSVORM

Volgende
Volgende

SHE HAD A COCKTAIL IN HER HAND AND CONFETTI IN HER HAIR