11 MEEST GESTELDE VRAGEN OVER DE KEEP MY COLOUR BLONDE PRODUCTEN

11 STAPPEN MEEST GESTELDE VRAGEN

OVER DE KEEP MY COLOUR BLONDE PRODUCTEN

  1. Wat is de Keep My Colour Blonde lijn?

    Deze lijn bevat twee producten: een shampoo, conditioner en een treatment. Deze lijn is een must-have voor alle blondines. Het zijn zelfs de best verkopende ELEVEN Australia producten wereldwijd.

  2. Wat doen deze shampoo en treatment?

    Zoals elke shampoo, conditioner en treatment reinigen en verzorgen deze producten je haar. Maar daarnaast krijgt jouw haar de perfecte koele blonde tint. Deze producten zijn blue based met een toevoeging van extra violet. Daarom neutraliseren ze niet alleen ongewenste geeltinten, maar ook warmte in het haar. Veel producten voor blond haar bevatten enkel blauw pigment of violet pigment. Daardoor pakken deze producten niet beide “problemen” aan.

  3. Voor welk type haar is dit product geschikt?

    Iedereen zou deze producten kunnen gebruiken, maar je hebt pas echt plezier van deze lijn met een blonde haarkleur. Wanneer je donkerbruin haar hebt, zullen de producten jouw haar nog steeds reinigen en verzorgen, maar je hebt een minimaal effect voor jouw kleur. Echter, wanneer je een balayage hebt laten zetten in donkerder haar kun je wel profijt hebben van deze producten. Ze zorgen dat jouw balayage mooi koel van kleur blijft. Hoe donkerder jouw haarkleur is, hoe minder groot het effect zal zijn in de koele tint. Dus als je extreem donker haar hebt, kun je beter producten kiezen die daarbij passen.

  4. Werkt dit ook op geblondeerd haar?

    Zeker! Sterker nog: de Keep My Colour Blonde shampoo, conditioner en treatment zijn jouw nieuwste besties! Door het blondeer proces komen er extra geeltinten en warmte vrij. De kapper zal dit na het blonderen corrigeren met een toner, maar thuis kun jij dit goed bijhouden met de Keep My Colour Blonde lijn.

  5. Hoe lang kan ik de producten laten intrekken?

    Dit is per persoon verschillend en wij raden aan rustig op te bouwen. Begin bijvoorbeeld met maximaal 1 minuut voor de shampoo en 2 minuten voor het treatment en bouw elke wasbeurt op tot jij het gewenste effect hebt bereikt. De shampoo is qua pigment wat heftiger dan het treatment, daardoor kun je het treatment langer later intrekken dan de shampoo.

  6. Wordt mijn haar lichter van deze producten en is het effect blijvend?

    Nee, het blijven een shampoo en treatment. Deze producten kunnen het haar niet oplichten en het effect is ook niet blijvend. Wanneer je eenmaal met een andere shampoo wast, zal ook de koele blonde kleur verdwijnen.

  7. Moet ik de shampoo en het treatment samen gebruiken?

    Je moet natuurlijk niks, maar het is wel aan te raden wanneer je het maximale uit de producten wil halen. Daarnaast reinigt een shampoo het haar, waardoor de haarschubben open gaan staan. Een treatment zal de haarschubben weer sluiten, waardoor het haar gladder en verzorgder is en de kleur langer blijft zitten.

  8. Kan ik deze producten ook combineren met andere producten?

    Yes, dit kan zeker! Alle ELEVEN Australia producten zijn met elkaar te combineren. Sterker nog: als je jouw kleur mooi vindt, wissel dan de Keep My Colour Blonde shampoo en/of treatment een keer af met een intensief verzorgende lijn, zoals de Repair My Hair producten. Blond haar is poreuzer dan donker haar en kan daardoor zo nu en dan extra verzorging gebruiken. Deze producten verzorgen en voeden het haar intensief en herstellen het haar ook.

  9. Zijn deze producten schadelijk voor mijn haar?

    Schadelijk? Absoluut niet. Wel verslavend als je het resultaat eenmaal gewend bent ;-)

  10. Zitten er siliconen en/of sulfaten in?

    Ja, dit zit in de producten, maar niet de schadelijke varianten. Verdiep je maar eens goed in siliconen en sulfaten en je zal zien dat niet alles slecht is. Zo worden de sulfaten en siliconen in deze producten gewonnen uit natuurlijke producten als bijvoorbeeld zand. Helaas heb je ook schadelijke varianten waardoor deze termen een negatieve lading hebben gekregen, maar gelukkig kun je deze niet terugvinden in onze producten. Wanneer je een allergie hebt, is het natuurlijk wel belangrijk dat je deze stoffen mijdt. Daarom heeft ELEVEN Australia ook de keuze gemaakt om in 2021 alle shampoos sulfaatvrij te maken. Dus heb je een allergie: nog even geduld en jij kan ook met deze producten jouw haar wassen.

  11. Waarom moet ik juist de ELEVEN Australia Keep My Colour Blonde lijn gebruiken?

    Waarom niet bedoel je! De “Aussies” hebben de meest prachtige, sexy koele blondtinten van de wereld. Precies zoals we het allemaal willen hebben. Hoe denk jij dat ze die blonde koppies zo mooi koel houden…. Juist daarom!


Professionele kappersproducten zijn geconcentreerder en hebben een betere werking dan drogisterij producten. Je hebt er minder van nodig en daarom zijn ze zeker niet duurder. Daarnaast maakt je het tot de bodem op omdat je precies hebt gekocht wat je wenst. Dus geen overvolle badkamer kast meer met flessen en potten die je niet gebruikt en waar alles bij elkaar een hoop geld in zit.

Heb je behoefte aan professioneel advies of wil je graag eerst de verschillende producten testen? Gebruik dan onderstaande knop om te kijken of er een Eleven Australia salon bij jou in de buurt is. De professionals kunnen het allerbeste jouw haar beoordelen en advies geven welk product het meest geschikt is voor jouw haar en het beste aansluit bij jouw haarroutine en wensen. Maak hier gebruik van!



AUSTRALIAN. SIMPLE. EFFECTIVE.

Vorige
Vorige

FEITEN EN FABELS OVER ZILVERSHAMPOO

Volgende
Volgende

11 TIPS & TRUCS VOOR KOEL BLOND HAAR