DRY FINISH TEXTURE SPRAY VS DRY FINISH WAX SPRAY

DRY FINISH TEXTURE SPRAY

De Dry Finish Texture Spray is een combi product dat binnen enkele seconden zorgt voor veel volume en een zachte textuur. Door de dry shampoo die verwerkt is in het product is futloos haar verleden tijd en je hebt gelijk die “second-day texture”. Win-win! Deze flexibele, lichtgewicht finishing spray is een combinatie product van de Give Me Clean Hair Dry Shampoo en de Give Me Hold Flexible Spray.

DRY FINISH WAX SPRAY

De Dry Finish Wax Spray is een lichtgewicht finishing spray om definitie, textuur en shape in het haar te creëren. Het geeft een lichte glans aan het haar en heeft een flexibele hold. Deze spray is speciaal ontworpen om meer beweging in het haar te krijgen. De Dry Finish Wax Spray is geschikt voor alle haartypes.


Hoewel de verpakkingen en namen op elkaar lijken zijn de producten wel degelijk anders. De Dry Finish Texture Spray is een combinatie product van een droogshampoo en een haarlak. Hierdoor geeft dit product een stugge, droge textuur aan het haar en een stevigere hold. En kun je je wasbeurt een dagje uitstellen. De Dry Finish Wax Spray geeft daarentegen een lichte glans aan het haar en heeft een flexibele hold. Door de flexibele hold krijgt het haar een natuurlijke afwerking en kan het vrij blijven bewegen. Beide sprays geven textuur en zorgen voor meer beweging in het haar, maar de Dry Finish Texture Spray maakt het haar wat stugger en matter, terwijl de Dry Finish Wax Spray het haar wat spoeler laat en glans geeft.

“De Dry Finish Wax Spray spray je vanaf 25 cm op droog haar in de lengte en punten. De Dry Finish Texture Spray spray je vanaf 25 cm op de haaraanzet in droog haar.”

Ook breng je de producten op een andere wijze aan. De Dry Finish Wax Spray spray je vanaf 25 cm op droog haar in de lengte en punten. Werk het product daarna uit met je vingers voor extra definitie. De Dry Finish Texture Spray spray je vanaf 25 cm op droog haar. Dit spray je op de haaraanzet om volume te creëren en op de lengte en punten voor extra textuur. Daarna kun je eventueel de lengte en punten nog uitwerken door te borstelen of met je handen erdoorheen te gaan.

Heb je behoefte aan professioneel advies of wil je graag eerst de producten testen? Gebruik de salon finder om te kijken of er een ELEVEN Australia salon bij jou in de buurt is. De professionals kunnen het beste jouw haar beoordelen en advies geven welk product het meest geschikt is voor jouw haar, haarroutine en wensen.


Professionele kappersproducten zijn geconcentreerder en hebben een betere werking dan drogisterij producten. Je hebt er minder van nodig en daarom zijn ze zeker niet duurder. Daarnaast maakt je het tot de bodem op omdat je precies hebt gekocht wat je wenst. Dus geen overvolle badkamer kast meer met flessen en potten die je niet gebruikt en waar alles bij elkaar een hoop geld in zit.

Heb je behoefte aan professioneel advies of wil je graag eerst de verschillende producten testen? Gebruik dan onderstaande knop om te kijken of er een Eleven Australia salon bij jou in de buurt is. De professionals kunnen het allerbeste jouw haar beoordelen en advies geven welk product het meest geschikt is voor jouw haar en het beste aansluit bij jouw haarroutine en wensen. Maak hier gebruik van!



AUSTRALIAN. SIMPLE. EFFECTIVE.

Vorige
Vorige

Q&A VOLUMEPOEDER

Volgende
Volgende

HAARTRENDS 2023