Q&A VOLUMEPOEDER

Wat is een volumepoeder?

Een volumepoeder is een lichtgewicht, multifunctioneel stylingproduct. Het geeft binnen enkele seconden veel volume en textuur aan het haar.

Hoe gebruik je een volumepoeder?

Een volumepoeder gebruik je op droog haar. Je gebruikt het product niet op hoofdhuid, maar op de haaraanzet voor extra volume en op de lengtes voor extra textuur. Je activeert het product met je vingertoppen. Wil je extra tips voor het gebruik van dit product? Lees dan onze blog.

Wat is het verschil tussen een volumepoeder en droogshampoo?

Een droogshampoo verwijdert talg uit het haar, waardoor de haaraanzet wordt opgefrist en je het wassen van je haar nog een dag kunt uitstellen. Van een droogshampoo kan je haar ook meer volume en textuur krijgen. Echter is een volumepoeder speciaal ontwikkeld om het haar een maximale volume boost en veel textuur te geven. Dus wil je jouw wasbeurt nog een dag uitstellen, dan kies je voor een droogshampoo. Wil je een maximale volume boost, dan kies je voor een volumepoeder. Uiteraard zijn deze producten ook te combineren. Dus als je jouw wasbeurt nog een dag wil uitstellen, maar ook een volume boost wil, dan is dit jouw dream combination.

Voor welk type haar is een volumepoeder geschikt?

Een volumepoeder is geschikt voor elk haartype. Maar vooral mensen met dun en futloos haar worden extra blij van dit product.

Welke volumepoeder is het beste?

Er is niet echt één volumepoeder die je als beste kan bestempelen. Het product moet aansluiten bij jouw haartype en wensen. Heb je bijvoorbeeld last van droog en beschadigd haar, gebruik dan een volumepoeder die niet alleen volume creëert, maar ook verzorgend is. Zo bevat de I Want Body Volume Powder sap van de aloë vera plant om het haar te verzorgen. Daarnaast is dit product ook vegan, cruelty free en vrij van gluten.


Professionele kappersproducten zijn geconcentreerder en hebben een betere werking dan drogisterij producten. Je hebt er minder van nodig en daarom zijn ze zeker niet duurder. Daarnaast maakt je het tot de bodem op omdat je precies hebt gekocht wat je wenst. Dus geen overvolle badkamer kast meer met flessen en potten die je niet gebruikt en waar alles bij elkaar een hoop geld in zit.

Heb je behoefte aan professioneel advies of wil je graag eerst de verschillende producten testen? Gebruik dan onderstaande knop om te kijken of er een Eleven Australia salon bij jou in de buurt is. De professionals kunnen het allerbeste jouw haar beoordelen en advies geven welk product het meest geschikt is voor jouw haar en het beste aansluit bij jouw haarroutine en wensen. Maak hier gebruik van!



AUSTRALIAN. SIMPLE. EFFECTIVE.

Vorige
Vorige

Q&A ZILVER/ BLONDE SHAMPOO

Volgende
Volgende

DRY FINISH TEXTURE SPRAY VS DRY FINISH WAX SPRAY